Pelin hahmot

Alla listattujen lisäksi sisaruksiin kuuluu kaksi muuta, joista toinen (02) on sellainen jonka kaikki tietää, mutta joka ei ole osa tätä peliä. Toinen on uusin sisarus (28) on se, jota ei vielä ole esitelty muille koeputkilapsille.

Muutamaan koeputkilapseen on alkuperäisessä Tuvassa näitä hahmoja pelanneilla etuoikeus, mutta tasapuolisuuden nimissä näitä hahmoja ei nimetä, jotta jokainen voi toivoa mitä hahmoa tahansa, jos nämä alkuperäiset pelaajat eivät ilmoittaudu tähän peliin.

NPC:t ovat tutkimuslaitoksen työntekijöitä.


Pelaajahahmot:


01

Nimi: Ykkönen

erityispiirre: unikaasu

01 on ensimmäinen koskaan luotu (onnistunut) koeputkilapsi, ja sen tähden hyvin tietoinen asemastaan. Omasta mielestään ehdottomasti koko sisaruskatraan johtaja.


03

Nimi: Konna

erityispiirre: myrkyllinen lima

03 on sisarussarjan todellinen johtaja, se jonka puoleen nuoremmat sisarukset kääntyvät aina ongelmiensa kanssa. Ainakin silloin, kun hän on paikalla muiden joukossa.


04

Nimi: Deirdre

erityispiirre: kaikuluotain

Ensimmäisenä selkeästi aggressiivisena koeputkilapsena 04 on hyvin usein kahakoimassa sisarustensa kanssa milloin mistäkin syystä.


05

Nimi: Zale

erityispiirre: häntä

05 on ujo hissukka, jonka ainoa intohimo on erilaiset pelit ja kilpailut, eikä hän välitä lainkaan, mitä pelataan tai kenen kanssa.


06

Nimi: Katti

erityispiirre: kissamaiset elementit ulkonäössä

Ei niinkään ulkoisten piirteidensä kuin niihin yhdistetyn luonteensa ansiosta 06 on herättänyt muissa sekalaisia reaktioita. Hänen lempipuuhaansa on torkkuminen ja tavaroiden tiputtaminen lattialle.


07

Nimi: Puna

erityispiirre: tuottaa enemmän verta kuin itse tarvitsee

07 on altruisti, aina huolehtimassa erityisesti nuorimmista sisaruksistaan ja heidän tarpeistaan, ainakin silloin, kun tutkijat sallivat hänen viettää aikaansa sisarustensa kanssa.


08

Nimi: Switch

erityispiirre: kaksi mieltä/persoonallisuutta/tietoisuutta samassa kehossa

Koskaan ei voi tietää kumpi 08:n tietoisuuksista on vastassa, kun on tekemisissä hänen kanssaan. Joskus muutos saattaa tapahtua jopa kesken sanan.


09

Nimi: Piru

erityispiirre: sarvet

Äärimmäisen manipuloivana yksilönä 09 pitää huolen siitä, että mahdollisimman moni hänen sisaruksistaan on jollain tavalla hänelle velkaa. Koska jos joku on hänelle velkaa, on tämä helpompi saada tekemään, mitä hän haluaa heidän tekevän.


10

Nimi: Uni

erityispiirre: ei tiedossa

Erityisesti aamuisin hyvin kärttyinen 10 on kärsimätön, eikä pysty keskittymään mihinkään kovinkaan kauaa. Hän ei välitä, ketä loukkaa ilkeillä huomautuksillaan, joita ei itse varsinaisesti edes pidä ilkeinä.


11

Nimi: Puu

erityispiirre: fotosynteesi

Hiljaisena ja rauhallisena 11 on se, joka yleensä viihtyy omissa oloissaan ja jonka luokse moni sisaruksista ajautuu puhumaan salaisuuksistaan, peloistaan ja ihan muuten vain. Ei se häntä haittaa, mutta olisi silti ihan mukava, jos hän joskus saisi lukea rauhassa.


12

Nimi: Lintu

erityispiirre: ei tiedossa

Arka ja säikky 12 haluaisi vain, että muut hyväksyisivät hänet. Ja että muut olisivat hiljempaa, jottei hänen tarvitsisi olla koko aikaa ahdistunut.


13

Nimi: Aurora

erityispiirre: tummansininen glitteriho

Ylpeä ja hieman kylmä 13 ei siedä muiden hölmöilyjä, ei sitten yhtään, vaan käyttää mieluummin aikansa korkealuokkaisiin ajanvietteisiin. Sellaisiin, joilla on oikeasti merkitystä.


14

Nimi: Gassei

erityispiirre: räjähdysherkkä kaasu

Jos joku kaipaa piristystä, on 14 se jonka puoleen kannattaa kääntyä. Hän on täynnä ylitsepursuavaa positiivista energiaa (ja huonoja vitsejä), jota hän mielellään jakaa muillekin.


15

Nimi: Syren

erityispiirre: ihopoimut, "räpylät"

Ylimielinen 15 on hyvin keskittynyt ulkonäköönsä, ja se onkin hänelle tärkein asia koko maailmassa. Jos joku on ruma, kuten suurin osa hänen mielestään on, ei tämä ole hänen aikansa arvoinen.


16

Nimi: Tuikku

erityispiirre: muiden hurmaaminen

Hyvin naiivi 16 on jatkuvasti pyytelemässä muilta anteeksi, milloin mitäkin. Hän itkee usein, ja piilottaa sen usein, sillä tuntee, että muut eivät luota häneen hänen kykyjensä vuoksi, vaikka hän ei ole käyttänyt sitä ensimmäisten vahinkojen jälkeen.


17

Nimi: Green

erityispiirre: ihosta kasvaa kasveja

Yleisesti 17 on suloinen tyhjäpää, joka ei tekisi pahaa kenellekään ja joka kikattelee usein itsekseen, mutta on hetkiä, jolloin kukaan ei halua suksiaan ristiin hänen kanssaan.


18

Nimi: Blue

erityispiirre: kylmää hohkava iho

Alussa kylmältä vaikuttava 18 vain suojelee itseään sydänsuruilta käyttäytymällä kuin ei välittäisi mistään, sillä hänellä on jotain, mitä hän rakastaa enemmän kuin omaa elämäänsä ja jota hän siten haluaa suojella.


19

Nimi: Ritzu

erityispiirre: kitkakämmenet

Hyvin omistautuneena rakastamalleen sisarukselleen 19 elää ja hengittää vain tätä sisarustaan varten. Ei hänellä ole aikaa muille, eivät muut kiinnosta häntä ollenkaan.


20

Nimi: Logos

erityispiirre: ei tiedossa

Melkein robottimainen 20 menee joskus liiankin lähelle muita halutessaan ymmärtää, miksi muut reagoivat, miten reagoivat. Häntä tietyllä tasolla kiehtoo sisaruksensa, huolimatta siitä, kenet hän saa pihteihinsä.


21

Nimi: Titan

erityispiirre: ei tiedossa

21 on hyvin aggressiivinen, mutta hiljaisella ja piilossa kytevällä tavalla, joka pienestä kipinä räjähtää liekkeihin. Hän ei juurikaan enää vietä aikaa sisarustensa kanssa, mutta silloin kuin on lastenhuoneessa, kaikki kyllä tietävät sen.


22

Nimi: Snake

erityispiirre: käärmeen iho

Hyvin äänekäs ja jokseenkin luihu 22 tekee mitä tahansa päästäkseen ulos, pois tutkismuskeskuksesta. Miten vain, kunhan hän vain pääsee pois. Välittämättä riskeistä hän haastaa riitaa sisarustensa ja tutkijoiden kanssa, yrittää karata ja tekee muitakin holtittomia tempauksia.


23

Nimi: Oikku

erityispiirre: ei tiedossa

Hyvin järjestelmällinen 23 on aina liikkeessä, huolehtimassa, että hänen sisaruksensa muistavat syödä, ja osallistua vuoroillaan koulutussessioihinsa. Hänellä on kuitenkin salaisuus, jota hän tällä käytöksellään yrittää piilottaa.


24

Nimi: Crystal

erityispiirre: tuottaa kristalleja ihostaan

Itsestään hyvin epävarma, ja siten muilla tavoilla kompensoiva 24 kyseenalaistaa omaa arvoaan ja paikkaansa sisaruskatraassa jatkuvasti, minkä vuoksi hän on ottanut tavakseen jouruilla muiden asioita, tosia tai valheellisia.


25

Nimi: White

erityispiirre: lsd-kaasu

Mukautuvainen ja hiljainen 25 ei ole juurikaan päässyt tutustumaan muihin, vaikka olisikin hyvin utelias näin tekemään. Hän toivoisi olevansa rohkeampi, ja vahvempi, jotta muut eivät kiusaisi häntä.


26

Nimi: Sisi

erityispiirre: ei tiedossa

Ujo ja vielä motorisia taitojaan hakeva 26 pystyy käymään yllättävän syvällisiä keskusteluja, vaikkakin päästäkseen näihin keskusteluihin, joutuu tekemään töitä tämän pikku simpukan avaamiseksi.


27

Nimi: Rad

erityispiirre: ei tiedossa

Hyvin lapsekas 27 näyttää tunteensa hyvin helposti, hänellä ei ole taitoja pitää purkauksiaan sisällään. Hänen tunteensa myös vaihtelevat laidasta laitaan nollasta sataan, varsinkin, jos asiat eivät mene hänen mielensä mukaan.